Skip to main content

Returpolitik

Returpolitik

1.0

Du kan uden begrundelse fortryde dit køb inden fortrydelsesfristen. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

1.1

Du skal inden udløbet af fortrydelsesfristen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelse kan sendes til os via e-mail: info@sylvestogco.dk Att.: RETUR eller formularen på vores hjemmeside: https://denmark.thermomix.com/contact/

Oplys dit ordrenummer, som du finder på din ordrebekræftelse.

1.2

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidigt at give os tydelig meddelelse om, at du fortryder købet.

1.3

Du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, herunder som følge af anden håndtering af varen end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan altså prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede varen i en butik, men hvis varen er prøvet ud over dette, betragter vi varen som brugt, hvilket betyder, at du kun får en del eller intet af købesummen retur, afhængigt af varens handelsværdi.

1.4

Varen bedes returneret i original emballage. Manglende eller beskadiget original emballage medfører oftest en forringelse af varens handelsværdi, som vi forbeholder os retten til at fratrække i tilbagebetalingen til dig.

1.5

Du bærer selv risikoen for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and tracenummer.

Fortrydelse af en del af købet

2.0

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Tilbagebetaling af penge ved fortrydelse

3.0

Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, vil vi tilbagebetale alle beløb modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af, at du har valgt en anden leveringsform end den billigste, vi tilbyder). Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi modtog din meddelelse om, at du udnytter din fortrydelsesret. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

3.1

Ved tilbagebetalingen anvender vi samme betalingsmiddel, som du har benyttet ved betalingen for varen, medmindre du udtrykkeligt har accepteret andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

X