fbpx

Nyheder

 • TM5 software opdatering (2.9)

  Der bliver i øjeblikket rullet en opdatering (2.9_1) ud til TM5. I den nye opdatering (2.9_1) kommer der 3 nye funktioner. Forskyl/forrengør – Direkte lås med et tryk – Langt tryk for favorit

  Opdateringen kommer løbende over den næste måned. Så alle får den ikke samtidigt. Opdateringen kræver man har en Cook-key, da internet adgang er nødvendig for opdateringen.

  Forskyl/Forrengør

  Forskyl/forrengør funktionen fra TM6 er overført til TM5. Det er den samme funktion som på TM6. Det starter med 6 minutter, og så går tiden automatisk ned. Hvis temperaturen på vandet indeni er højere end 45 ° C, ændres tiden direkte til 60 sekunder.
  Forskyl/forrengør gør det muligt hurtigt at vaske skålen mellem retter, eller hvis skålen kun er let brugt. Forskyl/forrengør tilpasser sig efter resterne og deres konsistens i skålen.

  Direkte lås med et tryk

  Den direkte lås gør det muligt at låse skærmen mens man benytter sin Thermomix. Drejeknappen stopper stadig motoren, og hastigheden kan reduceres ved at dreje mod uret, når den er låst. Forøgelse af hastighed eller valg af andre funktioner er ikke muligt. Der kræves en PIN-kode for at låse skærmen op igen.
  For at aktivere “direkte lås med et tryk” gå til Indstillinger, adgangskodelås og vælg pinkode. Ønsker du at låse maskinen mens den kører, skal du klikke på funktionsknappen og vælge lås. Det kræver fremover også koden at starte sin TM5.

  Langt tryk for favorit

  Der er to måde indstille “Langt tryk for favorit”

  I øjeblikket kan man trykke på funktionsknappen for at åbne funktions-menuen, og så vælge den funktion man ønsker at bruge. Med denne opdatering er det muligt at linke en favorit-funktion til ‘funktionsknappen‘. F.eks. kan man nu linke “Turbo” -funktionen til favorit-funktion og efterfølgende vil turbo-funktionen åbne, når man holder funktionens-knappen nede i længere tid.

  Første måde at indstille:

  Hold funktionsknappen nede i længere tid. Et pop-up vindue vil åbne sig, og spørge om man ønsker at sætte en favorit-funktion. Hvis man klikker nej, åbner pop-up menuen ikke igen. Hvis man klikker ja, åbner funktionsmenuen, hvor man kan vælge den ønskede favorit funktion. Fremover skal man bare holde funktionsknappen nede i længere tid for at åbne favorit-funktionen.

  Anden måde at indstille:

  Klik på menu, indstillinger og favorit funktion. Og vælg eller ændre den ønskede favorit funktion.

  Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om den nye opdatering, kan du kontakte os på telefon: 3050 7055, mail: info@sylvestogco.dk eller på de sociale medier: Thermomix Danmark.

Frederiksberg
 • Smallegade 28
Åbningstider
 • Man-fre: Corona lukket. 
  Afhentning efter aftale.

Hillerød
Åbningstider
 • Man.-fre.: 9:00-15:00
  Åbent efter aftale udover åbningstid


X