Mere grøn mad i hverdagen – Flexitar workshop 16. april 2022 kl. 14-17

75.00 kr.

Dato: 16. april 2022
Tid: 14:00 – 17:00
Sted: Thermomix Showroom Frederiksberg 
Adresse: Smallegade 28, 2000 Frederiksberg

2 på lager

Kategori:
Del dette:

Beskrivelse

”Mere grøn mad i hverdagen” – Flexitar workshop 16. april kl 14-17.

Tænker du også tit, at du og familien burde spise mere vegetarisk mad eller have kødfrie dage, men at I mangler inspirationen til, hvad man kan spise ud over salatblade og gulerødder?

På denne workshop ønsker vi at inspirere til, hvordan du kan bruge en lang række almindelige grøntsager fra supermarkedet på en lækker måde, hvor de spiller hovedrollen i måltidet.

Vi tilbereder nogle retter sammen, og taler om endnu flere. Hvor lidt der skal til at tænke ud af boksen, så man nemt kan lave sund mad med friske grøntsager, krydderier, bønner og linser.
Hvordan krydderier, marinader, dressinger og pestoer kan bidrage med et ekstra spark, frisk smag og løfte måltidet.
Hvordan svampe, som en lækker og nem hovedingrediens, kan bidrage med lækker fyldig umami smag. Hvordan nødder, frø og kerner giver det der ekstra knas, som vi godt kan li´.

Vi deler erfaringer, og arbejder både med Cookidoo opskrifter og konsulenternes egne opskrifter.
Som udgangspunkt arbejder vi ud fra tanken om kødfri måltid, men der kan indgå animalske produkter som en smagsgiver, men ikke som en hovedingrediens.
Deltagergebyr: Kr. 75,- pr. person, for eksisterende kunder, der har købt en Thermomix køkkenmaskine. Medbring gerne en ven for Kr. 50,-, som er nysgerrig på Thermomix.
Deadline for tilmelding er onsdag den 13. april kl 12:00.
Workshoppen afholdes kun ved min. 4 deltagere, og der kan maks. deltage 10 personer.

Hvis workshoppen ikke kan afholdes pga. for lidt tilmeldte, vil der være mulighed for at deltage i en åben demo, hvor vi taler om Thermomix og laver lidt mad.