Thermomix Friend® base

2,899.00 kr.

Denne super smarte enhed er i sandhed en virkelig god ven til dig, dit køkken og din TM5 eller TM6. Den tillader dig at lave mere, på kortere tid, da den arbejder samtidig med din Thermomix®, mens du bliver guidet gennem opskrifterne som er specielt udviklet til parallel madlavning, og giver dig friheden til at være mere modig med dine retter.

Vis delbetaling
×
Delbetaling
263 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 2.899 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 263 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 3.149 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,70%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 62617 Kategorier: , , Tags: , , , ,
Del dette:

Beskrivelse

Magi. Side-om-side.

Gør dig klar til at tage imod den splinter nye partner til din Thermomix® i dit køkken: Thermomix Friend®! Slank og smart i en kompakt pakke, er den designet til at gøre din madlavningsoplevelse endnu mere tilfredsstillende. Brug Thermomix Friend® sammen med din trofaste Thermomix® for at minimere tilberedelsestiden og forlænge måltidet. Du kan også opbygge dit repetoire af lækre Thermomix® opskrifter.

 

Mere tid på ingen tid

At spare tid betyder at gøre ting lettere i køkkenet: Mens din Thermomix® effektivt arbejder derudaf, kan du bruge din Thermomix Friend® til at varme, simre, og røre ingredienser, så de er klar med det samme, når du skal bruge dem. Resultatet er: flere ingredienser tilberedt og flere lækre retter at sætte på bordet til dine venner og din familie. De vil tro at du har groet et ekstra sæt hænder! Er du klar til at fordoble Wauw’et med med den halve indsats?