Ananas og Ingefær Marmelade

Udskriv Opskrift
Ananas og Ingefær Marmelade
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ingredienser
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Kom ingefær i røreskålen og hak 5 sek/hastighed 8. Skrap røreskålens sider ned med spatlen.
  2. Tilsæt ananas og hak i 4 sek/hastighed 5.
  3. Tilsæt citronsaft og syltesukker og kog i 14 min/100°C/hastighed 2. Se Tips herunder for test af konsistensen. Den færdige marmelade hældes på 2 atamonskyllede glas (à 500 g) som lukkes med det samme. Set marmeladen på køl.
Tips og tricks

Test af konsistens: Sæt en underkop i fryseren (5-10 minutter). Kom 1 tsk marmelade på den kolde underkop. Skub til marmeladen med fingeren, når den er blevet kold på underkoppen. Hvis marmeladen rynker, er den klar. Hvis ikke, koges marmeladen i yderligere 2 minutter. Prøv derefter igen.

For at sikre korrekt konservering af marmeladen skal glassene vaskes grundigt i varmt sæbevand, derefter tørres ved lav ovntemperatur eller køres igennem opvaskemaskinen. Hæld marmeladen i glassene, mens de stadig er varme.

Marmeladen holder op til 6 måneder, når glasset er uåbnet og opbevares på et køligt og tørt sted.


Del dette:

Marmelade, syltetøj

Frederiksberg
  • Smallegade 28
Åbningstider
  • Torsdag: 10:00 - 16:00
  • Fredag: 10:00 - 16:00
  • Lørdag: 10:00 - 13:00
Hillerød
Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00
    Åbent efter aftale udover åbningstid


X