And med sellerimos

And med solbærsauce og sellerimos

Nem, lækker og hurtig ret.

Udskriv Opskrift
And med solbærsauce og sellerimos
And med sellerimos
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ingredienser
And
Solbær sauce
Sellerimos
Ingredienser
And
Solbær sauce
Sellerimos
And med sellerimos
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
And
  1. Forvarm ovnen til 180˚C.
  2. Tør og dup skindet med køkkenrulle. Brug en skarp kniv og skær krydsmønster I skindet. krydder med salt og peber. Placer med skindside nedad på en god pande ved medium varme. Steg I 15 minutter eller indtil skindet er gyldent. Hæld forsigtigt fedtet af panden kontinuerligt under tilberedningen. imens andebrystet steger fortsættes med opskriften.
Solbær sauce
  1. Placer solbær og sukker I røreskålen og lad det simre 5 min/100°C/hastighed 0.5. Hæld saucen over I en skål og dæk skålen til, for at holde saucen varm. Rengør røreskålen og fortsæt med sellerimosen.
Sellerimos
  1. Placer selleri og vand I røreskålen og kog 15-20 min/100°C/hastighed 0.5 indtil selleri er mør. Når andebrystet er stegt gyldent og det meste fedt er stegt af, vendes brystet med kødsiden ned og brunes ca. 1 minut på panden. Placer herefter andebryst i en bradepande og sæt i ovnen ca. 5 minutter (180°C). forlæng om nødvendigt bagetiden. Lad herefter andebryst hvile i folie i ca. 5 minutter.
  2. Dræn selleri for vand I Varoma skålen og hæld det tilbage i røreskålen. tilsæt smør og salt og mos 10 sek/hastighed 6
  3. Server straks andebryst med solbær sauce og sellerimos.
Del dette:

and, Jul, opskrift

Frederiksberg
  • Smallegade 28
Åbningstider
  • Torsdag: 10:00 - 16:00
  • Fredag: 10:00 - 16:00
  • Lørdag: 10:00 - 13:00
Hillerød
Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00
    Åbent efter aftale udover åbningstid


X