Chokolade brownies
Ingredienser
Instruktioner
  1. Opvarm ovnen til 160 Grader. Beklæd en firkantet bageform med bagepapir (ca 20*20 cm).
  2. Hæld sukker i røreskålen og male i 6 sek / Trin 10.
  3. Tilsæt bagepulver, kakao og mel, mix i 5 sek / Trin 8 – sæt blandingen til side.
  4. Placer chokoladen (brækket i stykker) i røreskålen og hak i 8 sek / Trin 5 – eller indtil den er groft hakket – sæt til side.
  5. Hæld smør og salt i røreskålen og smelt i 3 min / 60 Grader / Trin 2. Afkøl til 37 Grader i 2 min / 37 Grader / Trin 2.
  6. Tilsæt melblandingen samt æg og mix i 30 sek / Trin 3. Skrab siderne ned på røreskålen og tilsæt chokoladen og vaniljepulver 20 sek / Trin 2 / kniven skal køre omvendt. Brug eventuelt spatlen til at sikre at alle chokolade stykkerne er godt fordelt.
  7. Hæld massen i en bageformen (ca 20*20 cm) beklædt med bagepapir. Bages i ovnen ved 160 Grader i ca 60 min. Smager godt varm – men endnu bedre kold….
Recipe Notes

Server denne brownie med en hurtig Jordbæris 

Del dette: