Dampet torsk med gullerods puré, konfiterede svampe, dampede grøntsager og maltjord

Udskriv Opskrift
Dampet torsk med gullerods puré, konfiterede svampe, dampede grøntsager og maltjord
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ret Hovedret
Ingredienser
Maltjord
Konfiterede svampe
Grøntsager
Dampet fisk
  • 600 g hvid fisk kan fx. være lange eller torsk
Ret Hovedret
Ingredienser
Maltjord
Konfiterede svampe
Grøntsager
Dampet fisk
  • 600 g hvid fisk kan fx. være lange eller torsk
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
Maltjord
  1. Saml alle ingredienser i røreskålen 20 sek/hastighed 4. Æltes sammen i hånden. Rul dejen ud på en silikonemåtte eller et stykke bagepapir. Bages i 20-25 min. ved 175 gr. varmluft. Afkøles helt, gerne på frys, inden den blendes ved hastighed 10 i 4 sekunder.
Konfiterede svampe
  1. Alle ingredienser placeres i kogeindsatsen, som efterfølgende sættes ned i rørerskålen. Tilsæt neutral olie indtil svampene er dækket. Konfiter 30 min/80 grader/hastighed 1.
Del dette:
Frederiksberg
  • Smallegade 28
Åbningstider
  • Man-fre: 10:00 - 16:00

  • Lørdag: 10:00 - 13:00
Hillerød
Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00
    Åbent efter aftale udover åbningstid


X