Dampet Torsk med Kokos-Karry Sauce

Udskriv Opskrift
Dampet Torsk med Kokos-Karry Sauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Hovedretter Fisk og Skaldyr
Ingredienser
Hovedretter Fisk og Skaldyr
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Kom løg, hvidløg, gulerødder, kokosolie og karry i røreskålen og hak i trin 5/ i 4 sek.
  2. Skrab siderne ned på skålen og svits derefter det hele på trin 1/ved 120 grader i 6 min.
  3. Tilsæt kokosmælk, bouillon og vand og kog trin 1/ved 110 grader i 18 min.
  4. Placer fisk og grøntsager i Varoma fadet og bakken (alt efter hvor meget fisk du har) og krydder med salt og peber. Når der er ca 8 – 10 min tilbage af tiden sættes Varoma fadet og bakken på røreskålens låg og dampes.
  5. Fisken arrangeres i et fad og saucen smages til med citron/lime og salt og peber og hældes over, pynt med forårsløg og friske krydderurter. Server med ris, kerner eller de blot de dampede grøntsager.
Del dette:
Frederiksberg
  • Smallegade 28
Åbningstider
  • Man-fre: 10:00 - 16:00

  • Lørdag: 10:00 - 13:00
Hillerød
Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00
    Åbent efter aftale udover åbningstid


X