Dampet Torsk med Sennepssauce

Udskriv Opskrift
Dampet Torsk med Sennepssauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Hovedretter Fisk og Skaldyr
Ingredienser
Hovedretter Fisk og Skaldyr
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Hæld 500 g vand i røreskålen og tilsæt eventuelt krydderier.
  2. Skær torsken i passende stykker og placer torsken i Varoma-bakken damp 20 min/120 grader/hastighed 0,5.
  3. Sæt torsken til side med et viskestykke over så den holder på varmen.
  4. Lav en Bechamelsauce efter opskriften på chippen, udskift dog 250 g mælk med fiskefond.
  5. Smag til med sennep og citron til sidst.
Del dette:
Frederiksberg
  • Smallegade 28

Åbningstider
  • Tors. - Fre.: 10:00-16:00 
    Lør.: 10:00-13:00
    Lukket på helligdage. 

Hillerød
  • Frydenborgvej 27S

  • Kundeservice tlf. (30507055)

Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00. Lukket på helligdage.
    Åbent efter aftale udover åbningstid


X