Drømmekage

Udskriv Opskrift
Drømmekage
Stem: 2
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ret Dessert
Forberedelses tid 10 Minutter
Tilberedningstid 55 Minutter
Ingredienser
Kage
Kokosmasse
Ret Dessert
Forberedelses tid 10 Minutter
Tilberedningstid 55 Minutter
Ingredienser
Kage
Kokosmasse
Stem: 2
Bedømmelse: 4
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
Kage
  1. Forvarm ovnen til 200ºC. Smør et fad og læg bagepapir i det (ca 30 cm * 20 cm * 5 cm). Sæt til side
  2. Kom smør og mælk i røreskålen og varm i 2 min/80ºC/hastighed 1, om nødvendigt så varm igen i 30 sekunder/80ºC/hastighed 1. Hæld indholdet i en skål og sæt til side
  3. Kom piskeindsatsen i røreskålen og tilsæt æg og sukker, pisk så i 3 minutter/hastighed 3,5.
  4. Tilføj mel, vaniljesukker og bagepulver og bland i 1 minut/hastighed 2 imens du hælder det smeltede smør og mælk langsomt gennem røreskålens låg. Skrab siderne ned på røreskålen og bland igen i 20 sekunder/hastighed 2
  5. Hæld dejen i kageformen og sæt i ovnen i 20 minutter, imens gøres røreskålen ren og kokosmassen forberedes
Kokosmasse
  1. Kom smør i røreskålen og smelt det i 2 min/80ºC/hastighed 1, om nødvendigt så varm igen i 30 sekunder/80ºC/hastighed 1
  2. Tilsæt brun farin og mælk og varm 3 minutter/100ºC/hastighed 2
  3. Tilsæt kokosmel og bland i 20 sekunder/hastighed 2, med omvendt knivrotation og målebægeret sat i røreskålens låg.
  4. Når kagen har bagt i ca 20 minutter tages den ud af ovnen, kokosmassen fordelse ud på kagen inden den igen sættes i ovnen ved 225 ºC i ca 5 minutter
  5. Lad kagen afkøle inden den skæres ud og spises
Del dette:

Hygge, Kage, Kokos

Frederiksberg
  • Smallegade 28
Åbningstider
  • Torsdag: 10:00 - 16:00
  • Fredag: 10:00 - 16:00
  • Lørdag: 10:00 - 13:00
Hillerød
Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00
    Åbent efter aftale udover åbningstid


X