Kanelbrød
Ingredienser
Dej:
Kanelsmør:
Instruktioner
Dej:
  1. Kom gær, mel, vand, smør, sukker og salt i røreskålen og ælt 2 min./Ælteprogram. Tip ud på en arbejdsoverflade og rul dejen til et rektangel (30 cm x 40 cm).
Kanelsmør:
  1. Kom smør, kanel og vaniljesukker i røreskålen, og bland derefter 25 sek./hastighed 6.
Samling:
  1. Forvarm ovnen til 200°C, og smør en springform | (Ø 26 cm)
  2. Spred kanelsmørret over den udrullede dej, så det dækker hele dejen. Skær i 6 strimler (ca. 5 cm x 40 cm). Fold hver dejstrimmel flere gange, og sæt dem derefter på siden. Arranger de foldede dejstrimler i springformen, afslut i midten. Sættes til side i 5 minutter.
  3. Stil springformen på en bageplade (fedt kan sive ud af springformen). Bages i 25-30 minutter (200°C), indtil det er godt bagt, og brødet lyder hult, når det bankes nedenunder. Server varm eller kold.
  4. Pynt med glasur…. Haps haps haps
Del dette: