Kirsebærsauce

Udskriv Opskrift
Kirsebærsauce
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ingredienser
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Placer kirsebær, vand, sukker og den flækkede vaniljestang i røreskålen og kog 8 min/100 grader /hastighed 0,5 omvendt rotation.
  2. Herefter tilberedes videre ved 16 min/90 grader /hastighed 0,5 omvendt rotation.
  3. Indstil Thermomix til 6 min/100 grader/hastighed 1,5 omvendt rotation. Tilsæt maizena oprørt med lidt vand, stille og roligt gennem lågets åbning.
  4. Server lun til risalamanden.
Tips og tricks
Serverer kold eller lun.
 
Del dette:
Frederiksberg
  • Smallegade 28
Åbningstider
  • Tors. - Fre. kl. 10:00-16:00 
    Lør. kl. 10:00-13:00

Hillerød
Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00
    Åbent efter aftale udover åbningstid


X