Persillesovs

Persillesovs

Denne skønne persillesovs indgår i danskernes nationalret – Stegt flæsk med persillesovs.

Den kan nu også sagtens fungere sammen med dampet fisk eller frikadeller. Velbekomme.

Udskriv Opskrift
Persillesovs
Persillesovs
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ingredienser
Ingredienser
Persillesovs
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Kom mel, smør, mælk salt og muskat i skålen. Kør i 6 min/90° C/ hastighed 4.
  2. Tilsæt evt. mere mælk såfremt sovsen ønskes tyndere (vi anbefaler i alt 450 g).
  3. Smag grundsovsen til med ribsgele og evt. lidt salt.
  4. Lige før servering tilsættes persille - alt efter hvor finthakket persillen ønskes:.______ a. 15 sek/90° C/hastighed 10 (bliver relativt fint – som på billedet). b. 10 sek/90° C/hastighed 10 (bliver lidt grovere)
  5. Sørg for at sovsen er godt varm inden servering.
Del dette:

danskmad, nationalret, persille, persillesovs, Sauce

Frederiksberg
  • Smallegade 28
Åbningstider
  • Torsdag: 10:00 - 16:00
  • Fredag: 10:00 - 16:00
  • Lørdag: 10:00 - 13:00
Hillerød
Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00
    Åbent efter aftale udover åbningstid


X