Rejer i hvidløg

Udskriv Opskrift
Rejer i hvidløg
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Hovedretter Fisk og Skaldyr
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ingredienser
Hovedretter Fisk og Skaldyr
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ingredienser
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Kom hvidløg, persille og chili i røreskålen og hak 3 sek/hastighed 7. Skrab siderne på røreskålen ned.
  2. Tilsæt olie og svits 4 min/120 grader/hastighed 1.
  3. Tilsæt tomater, bouillon, vin, oregano og salt og kog 11 min/Varoma/hastighed 1.
  4. Sæt dampindsatsen i røreskålen og vej rejerne i den, herefter dampes rejerne i 5 min/varoma/hastighed 1.
  5. Benyt spatlen til at røre i rejerne for at sikre at de bliver jævnt tilberedt. Herefter dampes videre i 3-5 min/varoma/hastighed 1, eller indtil rejerne er klar.
  6. Server rejerne med saucen over med det samme. Tilbehør kan være som på billedet, ristet brød og citronskiver.
Del dette:

Frokost, Middag, Nem

Frederiksberg
  • Smallegade 28
Åbningstider
  • Torsdag: 10:00 - 16:00
  • Fredag: 10:00 - 16:00
  • Lørdag: 10:00 - 13:00
Hillerød
Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00
    Åbent efter aftale udover åbningstid


X