skagensbrød på Thermomix

Skagenbrød

Udskriv Opskrift
Skagenbrød
Opskriften er lavet af Vibeke.
skagensbrød på Thermomix
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ingredienser
Dag 1: fordej
Dag 2:
Ingredienser
Dag 1: fordej
Dag 2:
skagensbrød på Thermomix
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
Dag 1: fordej
  1. Rør sammen med en gaffel og læg plast på, og lad dejen stå til næste dag.
Dag 2:
  1. Kom fordejen i Thermomix og 300 g vand, 25 g gær. Rør 1 min. på hastighed 4.
  2. Tilføj alle ingredienser til din Thermomix og kør 3 min. på æltefunktionen.
  3. Hæld neutral olie i Thermomix. Alt 1 min. nu lander dej temperaturen omkring 27-28 grader, hvilket er optimale forhold for gæren. Dejen må endelig ikke blive meget varmere.
  4. Hæld dejen ud på et meldækket bord, kom plast over og lad det hvilke i 20 min.
  5. Hæld nu dejen og rul skånsomt dejen sammen til 2 brød. Du kan også lave ét brød og rundstykker af resten.
  6. Pensel med vand, kom birkes på og lad det hæve til dobbelt størrelse med plast over.
  7. Bages 40 min. på 220 g over- og undervarme. Sprøjt vand i bunden af ovnen og luk dampen ud 3 gange i de sidste 12 min. Herved får du en dejlig sprød skorpe.
  8. Bager du rundstykker gør da på samme måde som ved brød. Bagetiden er dog blot 20 min.
  9. Velbekomme - nydes med koldt smør.
Del dette:
Frederiksberg
  • Smallegade 28
    Tlf. (23702050)
    Kun i butikkens åbningstid. 

Åbningstider
  • Tors. - Fre.: 12:00-17:00 
    Lør.: 10:00-14:00
    Lukket på helligdage. 

Hillerød
  • Frydenborgvej 27S

  • Kundeservice tlf. (30507055)

Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00. Lukket på helligdage.
    Åbent efter aftale udover åbningstid


X