Vietnamesisk Pho

Udskriv Opskrift
Vietnamesisk Pho
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Forberedelses tid 1,5 time
Tilberedningstid 30 minutter
Ingredienser
Forberedelses tid 1,5 time
Tilberedningstid 30 minutter
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
 1. Placer øksekødsben, 1200g vand, løg, ingefær, citrongræs, stjerneanis, kanel, peberkorn, nelliker, korianderfrø og fennikelfrø i røreskålen og kog 60 min/100°C/hastighed røreske. Placer kogeindsatsen på låget i stedet for målebægeret
 2. Tilsæt fiskesauce, sojasauce, citronsaft, salt, peber og resterende 200g vand og kog 30 min/100°C/hastighed røreske. Placer kogeindsatsen på låget i stedet for målebægeret
 3. Placer en keramik- eller glasskål på røreskålens lå og vej nudler deri. Dæk med kogende vand, og sæt til side i blød i 15 minutter.
 4. Brug kogeindsatsen til at si oksekødsfond til en stor kande. Kassér indholdet i kogeindsatsen (se tip). Rengør og tør røreskålen og kogeindsatsen.
 5. Placer siet øksekødsfond i røreskålen. Indsæt kogeindsatsen og vej oksekød, svinekød og kylling i den. Kog derefter 1-2 min/100°C/hastighed 1 eller indtil det er kogt.
 6. Sigt nudlerne og del ligeligt mellem 6 serveringsskåle. Placer kød oven på nudlerne, og hæld derefter tilsidesatte oksekødsfond over. Pynt med forårsløg/skalotteløg, koriander, mynte, thailandsk basilikum, bønnespirer, chili og lime både inden servering.
Tips og tricks

Hvis du ikke kan købe forskåret oksekødsben, skal du bede din slagter om at skære dem i stykker til dig. Vi anbefaler ikke at du selv gør det derhjemme.

Efter trin 4, hvis din fond er tyk og kornet, kan du si den gennem en fin si, med 2 lag køkkenrulle for en hel glat fond.

For at spare tid kan du tilberede fonden dagen før.

Del dette:
Frederiksberg
 • Smallegade 28
  Tlf. (23702050)
  Kun i butikkens åbningstid. 

Åbningstider
 • Tors. - Fre.: 12:00-17:00 
  Lør.: 10:00-14:00
  Lukket på helligdage. 

Hillerød
 • Frydenborgvej 27S

 • Kundeservice tlf. (30507055)

Åbningstider
 • Man.-fre.: 9:00-15:00. Lukket på helligdage.
  Åbent efter aftale udover åbningstid


X