Hæld mælk i blandeskålen, tilsæt sukker og 30 g smør og opvarm 1 min / 37 ° C / hastighed. 2.
Tilsæt gær og 2 æg, bland 3 sek / hastighed. 3.
Tilsæt mel og salt, ælt dejen i 3 min.
Tilsæt 30 g smør, ælt igen dejen i 1 min.
Hæld dejen i en smurt skål, dæk til og lad det hæve i ca. 1 time.
Forvarm ovnen til 250 ° C og beklæd bagepladen med bagepapir.
Tag dejen ud på den drysset med mel bordplade. Rul ud i et rektangel (30 x 40 cm), skær derefter i strimler (2 x 40 cm) med spatlen.
Slå det sidste æg ud i en skål.
Pak hver pølse som en spiral med dej strimlen og placer hot dog’en på bagepladen.
Pensl med pisket æg og drys evt. med sesamfrø.
Bages i 8-10 minutter (250 ° C).
Kan spises varme eller kølige.