Go Back Email Link

Rabarber trifli

Ret Dessert

Ingredienser

Rabarbermousse

  • 500 g rabarber skåret i stykker på 2 cm
  • 120 g Sukker
  • 10 g Citronsaft friskpresset

Vaniljecreme

  • 60 g kiks eller makroner
  • 60 g Sukker
  • 1/2 vaniljestang
  • 400 g mælk
  • 3 stk Æggeblommer
  • 25 g majsstivelse

Flødeskum

  • 100 g Piskefløde
  • 50 g mascarpone

Sådan gør du

Rabarbermousse

  • Anbring rabarber i røreskålen, tilsæt sukker og citronsaft og kog 6 min / 100 ° C / omvendt rotation / hastighed 0,5.
  • Hæld blandingen i en anden skål og sæt det på køl. Vask og tør røreskålen.

Vaniljecreme

  • Anbring kiks i røreskålen, hak 4 sek. / hastighed 5 – hæld over i en lille skål og sæt det til side.
  • Put sukker og vanilje i røreskålen, og mal 15 sek. / hastighed. 9. Skrab vaniljesukker i bunden af røreskålen med en spatel.
  • Tilsæt mælk, æggeblommer og stivelse, bland 30 sek / hastighed 6. Fjern målebægeret, kog uden målebæger 8 min / 100 ° C / hastighed 2.
  • Hæld blandingen over i en anden beholder, sæt den i køleskabet for at køle den helt ned.
  • Vask og tør røreskålen. Lad den køle af i min. 15 min.

Flødeskum

  • Sæt sommerfuglen på i den kolde røreskål og tilsæt piskeflødefløde og mascarpone - derefter pisk det ved hast. 3 (uden at indstille tiden, indtil konsistensen af flødeskum opnås)
  • Tag sommerfuglen af.
  • Put den tidligere tilberedte rabarbermousse i 6 glas, læg afkølet vaniljecreme oven på moussen og derefter flødeskum med mascarpone.
  • Drys med hakkede kiks og server straks eller efter afkøling.