Go Back Email Link

Avocado Chokolademousse / frosting

Ret Dessert

Ingredienser

  • 2 stk. avokadoer
  • 15 stk. dadler bløde og friske
  • 0,5 dl plantemælk mandeldrik, risdrik, soyadrik, havredrik ect.
  • 1 spsk. kaffe
  • 1 spsk. kakaopulver
  • 1 nip havsalt

Sådan gør du

  • Tilsæt alle ingredienser i røreskålen og blend 30 sek. / hastighed 8.
  • Skrab siderne af røreskålen ned med spatlen, og blend yderligere 30 sek. / hastighed 7. Tjek massen, og vurder, om du ønsker den yderligere blendet.
  • Fordel massen i små skåle og drys gerne med lidt ekstra god chokolade.
  • Lad din avokado chokolademousse hvile i køleskabet i ca. 3-4 timer.
  • Du kan også bruge den direkte som topping / frosting på dine muffins eller chokoladekage.