Placer alle ingredienser til tærtedejen i røreskålen og æltes let sammen – 3 min/ dejfunktion.
Lad dejen hvile i køleskab 1 time eller længere.
Mens dejen hviler tilberedes resten af ingredienserne.
Letsaltet vand hældes i røreskålen. Porreringene lægges i kogeindsatsen, der placeres i røreskålen. Dampes 10 min/Varona/hastighed 1 og stilles til side.
Røreskålen skylles og tørres af.
Gruyerestykkerne hældes i røreskålen og findeles 12 sek/hastighed 5 og stilles til side.
Æg, mælk og salt hældes i røreskålen og piskes let sammen 10 sek/hastighed 4.
Dejen rulles ud, en smurt tærteform (26-28 cm i diameter) beklædes hermed, og bunden drysses med den revne ost.
Forbages ca. 15 min. ved 190-200 grader.
Porrer og skinke fordeles i den forbagte bund.
Æg- og mælkeblandingen hældes over, og de flækkede mandler lægges øverst.
Bages i ovnen 20-25 min. ved 200 grader til æggemassen er stivnet, og tærten er pænt gylden.