Go Back Email Link

JuleSalat

– Indsendt af Mette Hindborg Tejsner
Ret Salat

Ingredienser

  • 500 gr spids- eller hvidkål
  • 50 gr Blandede Nødder Valnødder, hasselnødder, mandler etc
  • 0,5 stk Granatæble Eller tørrede Tranebær
  • 1 stk citron Uden skræl delt i fire
  • 50 gr Uden skræl delt i fire
  • 10 gr honning
  • 1 stk Appelsin Til pynt, valgfrit

Sådan gør du

  • Skær kålen i grove stykker og placer i røreskålen 5 sek / trin 4. Hæld på et fad.
  • Placer nødderne i røreskålen 5 sek / trin 5. Hæld over kålen.
  • Placer citron, honning, olivenolie og krydderier i røreskålen 20 sek / trin 8. Hæld over kålen.
  • Pynt salaten med granatæble og eventuelt appelsin skiver.