SUPPE:
Placer ærter og skalotteløg i røreskålen sammen med 3 spsk. vand og 1 tsk. salt. Kør i 7 min/85 grader/på hastighed 1.
Køl ærter og løg ned i isvand, dryp fri for vand og placer dem i røreskålen sammen med vand yoghurt og mynteblade og blend i 5-6 min/hastighed 10 til suppen er ensartet.
Smag til med salt og citronsaft.
Sigt suppen igennem en finmasket sigte og kom suppen i køleskabet til den er helt kold. Smag til igen evt. med champagne.
TOPPING:
Pil rejerne og mariner dem i citronsaft, salt og peber.
Bælg ærterne og snit skalotteløget og myntebladene fint.
Sautér ærterne i lidt olivenolie på en pande i 2-3 min.
Sluk panden og tilsæt løg og mynte og vend det sammen. Smag til med salt og citron og lad ærterne køle ned ved stuetemperatur.
Anret rejerne og ærterne i iskolde skåle. Servér dem og hæld den kolde ærtesuppe over ved bordet. Dryp lidt god oliveolie i suppen og nyd med perlende kold champagne og sommerfaklerne tændt!