Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Add to Collection
Go to Collections
Udskriv
Pin
Vanilje is
Ret
Dessert
Ingredienser
2
stk
vaniljestang
600
gr
Sødmælk
200
gr
Piskefløde
180
gr
Sukker
6
stk
Æggeblommer
1
ksnps
salt
Sådan gør du
Halver vaniljestænger på langs og læg dem i røreskålen med mælk, piskefløde, sukker, æggeblommer og salt. 8 min / 90 Grader / Trin 2.
Fjern vaniljestængerne. Hæld blandingen i en form – dæk den til med film. Lad den køle af for derefter at fryse i mindst 10 timer.
Sæt isen i køleskabet 15 min. før servering. Skær den i stykker, læg i røreskålen 15 sek / Trin 9. Benyt herefter spatlen i 30 sek / Trin 6.
Noter
Du kan kombinere denne opskrift med f.eks. fersken, jordbær, chokolade og hasselnød. Hvis du ønsker kan du udelade 2 stk æggeblommer.