Go Back Email Link

Chokolademousse

Ret Dessert

Ingredienser

  • 200 gr God Mørk Chokolade
  • 100 gr sukker
  • 100 gr fløde
  • 4 stk æg
  • 1 knsps Havsalt

Sådan gør du

  • Pulveriser sukker i røreskålen 10 sek / Trin 10 – sæt til side.
  • Hak den mørke chokolade i røreskålen 15 sek / Trin 8 – skrab siderne på røreskålen ned.
  • Tilsæt sukker og fløde 4 minutter / 50 Grader / Trin 2.
  • Del æggehvider og blommer. Tilsæt kun æggeblommerne og bland 15 sekunder / Trin 4. Sæt blandingen til side og rengør røreskålen.
  • Sæt Sommerfuglen i røreskålen og pisk salt og æggehvider 5 min / Trin 3. Bland forsigtigt de piskede hvider med chokolade blandingen og afkøl i minimum tre timer.

Noter

Tilsæt eventuelt Rom eller Cointreau eller hakkede chokolade stykker til sidst.