Go Back Email Link

Chokolade brownies

Ret Dessert, Snack

Ingredienser

  • 400 gr sukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 65 gr Kakaopulver
  • 100 gr hvedemel
  • 200 gr God Mørk Chokolade
  • 225 gr smør
  • 4 stk æg
  • 1 spsk vaniljesukker
  • Havsalt

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 160 Grader. Beklæd en firkantet bageform med bagepapir (ca 20*20 cm).
  • Hæld sukker i røreskålen og male i 6 sek / Trin 10.
  • Tilsæt bagepulver, kakao og mel, mix i 5 sek / Trin 8 – sæt blandingen til side.
  • Placer chokoladen (brækket i stykker) i røreskålen og hak i 8 sek / Trin 5 – eller indtil den er groft hakket – sæt til side.
  • Hæld smør og salt i røreskålen og smelt i 3 min / 60 Grader / Trin 2. Afkøl til 37 Grader i 2 min / 37 Grader / Trin 2.
  • Tilsæt melblandingen samt æg og mix i 30 sek / Trin 3. Skrab siderne ned på røreskålen og tilsæt chokoladen og vaniljepulver 20 sek / Trin 2 / kniven skal køre omvendt. Brug eventuelt spatlen til at sikre at alle chokolade stykkerne er godt fordelt.
  • Hæld massen i en bageformen (ca 20*20 cm) beklædt med bagepapir. Bages i ovnen ved 160 Grader i ca 60 min. Smager godt varm – men endnu bedre kold….

Noter

Server denne brownie med en hurtig Jordbæris