Go Back Email Link

Chili Marmelade

Ret Tilbehør

Ingredienser

  • 700 gr Rød Peber eller Snack Peber stilk samt frø fjernes og de skæres i kvarte
  • 190 gr sukker
  • 100 gr Hvidvinseddike
  • 50 gr vand
  • 4 stk Chiliflager tørrede

Sådan gør du

  • Placer de røde peber i røreskålen og hak 7 sek / Trin 4.
  • Skrab siderne ned på røreskålen. Tilsæt sukker, hvidvinseddike, vand og chili kog 35 min / VAROMA / Trin omrøring med omvendt knivretning. Udskift målebægeret med kogeindsatsen. Hæld marmeladen på et skoldet glas og sæt i køleskabet.

Noter

Hvis du tilsætter 75 gram ekstra vand bliver konsistensen mere flydende og kan istedet for marmelade anvendes som chilisauce. Denne ‘marmelade’ er fantastisk til kød, fjerkræ, fisk, brød osv.