Placer øksekødsben, 1200g vand, løg, ingefær, citrongræs, stjerneanis, kanel, peberkorn, nelliker, korianderfrø og fennikelfrø i røreskålen og kog 60 min/100°C/hastighed røreske. Placer kogeindsatsen på låget i stedet for målebægeret
Tilsæt fiskesauce, sojasauce, citronsaft, salt, peber og resterende 200g vand og kog 30 min/100°C/hastighed røreske. Placer kogeindsatsen på låget i stedet for målebægeret
Placer en keramik- eller glasskål på røreskålens lå og vej nudler deri. Dæk med kogende vand, og sæt til side i blød i 15 minutter.
Brug kogeindsatsen til at si oksekødsfond til en stor kande. Kassér indholdet i kogeindsatsen (se tip). Rengør og tør røreskålen og kogeindsatsen.
Placer siet øksekødsfond i røreskålen. Indsæt kogeindsatsen og vej oksekød, svinekød og kylling i den. Kog derefter 1-2 min/100°C/hastighed 1 eller indtil det er kogt.
Sigt nudlerne og del ligeligt mellem 6 serveringsskåle. Placer kød oven på nudlerne, og hæld derefter tilsidesatte oksekødsfond over. Pynt med forårsløg/skalotteløg, koriander, mynte, thailandsk basilikum, bønnespirer, chili og lime både inden servering.