Smør en stor skål med olivenolie og sæt til side. Beklæd 2 pizzapander eller en bradepande med bagepapir og sæt til side.
Kom hvedemel, fuldkornsmel, vand, sukker, gær, olivenolie og salt i røreskålen og ælt i 2 min/dejfunktion.
Form dejen til en kugle og læg den i den smurte skål. Dæk med film og lad hæve til dobbelt størrelse, ca en time.
Tænd ovnen på 220 grader.
Del dejen i to og fordel på de forberedte pizzapander eller bradepander.
Stræk dejen ud til kanten med lidt mel på fingrene. Dæk dejen til med et rent viskestykke og lad den hæve i 5 minutter.
Pizza topping
Kom sukker og citron skal i røreskålen og hak i 15 sek/hastighed 9. Skrab siderne ned på røreskålen.
Tilsæt mascarpone og citronsaft og bland i 15 sek/hastighed 4. Sæt til side.
Pensel hver pizza bund med smør og drys rørsukker over, bag i 5 minutter ved 220 grader.
Smør mascarpone fyldet på de to halvbagte pizza bunde og fordel blåbær ovenpå fyldet.Bag yderligere i 5-7 minutter, indtil blåbærrene begynder at briste. Server varm.
Noter
Du kan benytte en kagerulle til at rulle dejen ud.