Sæt kogeindsatsen i røreskålen og vej ris i den. Fjern kogeindsatsen med spatlen skyld risene under den kolde hane.
Hæld vand i rørreskålen og sæt kogeindsatsen med ris på plads og kog i 20 min/100°C/hastighed 4.
kom Varoma-fadet på røreskålens låg og vej de blandede grøntsager i den. Luk med Varoma-låg og damp i 12-15 min/Varoma/hastighed 2, eller indtil grøntsager og ris er kogt som ønsket.
Hæld grøntsagerne i en stor serveringsskål. Fjern kogeindsatsen med spatlen og lad risene dræne. Når der ikke løber mere væske fra risene, hæld dem så i skålen med grøntsagerne
Kom den store serveringsskål på røreskålens låg og vej cashewnødder, mandler, olivenolie, soyasauce og citronsaft i den. Tilføj tun, dild, persille, koriander, peber og salt i serveringsskålen og rør sammen med spatlen og server lun.