Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Add to Collection
Go to Collections
Udskriv
Pin
Asiatisk inspireret gulerodssuppe med søde kartofler
Ret
Hovedret
Ingredienser
Suppen
300
g
Gulerødder
delt i store stykker
300
g
Søde kartofler
skrællet og delt i store stykker
1
stk
Løg
halveret
1
fed
Hvidløg
100
g
Appelsinjuice
100
g
Kokosmælk
300
g
Vand
1
spsk
grøntsagsfond
fra side 62 i Min Kogebog, eller to bouilontern
10
g
Ingefær
frisk
2
kviste
koriander
frisk, eller Persille
2
spsk
Kokosolie
eller olivenolie
Salt og Peber
Topping
100
g
Gulerødder
skåret i små tern
80
g
Søde kartofler
skåret i små tern
4
stk
forårsløg
fint snittet
Frisk Koiander
eller Persille
Sådan gør du
Kom løg, hvidløg, ingefær og koriander i røreskålen og hak 3 sek/hastighed 5
Tilføj olie og sautér 3 min./Varoma/hastighed 1
Tilføj gulerødder og de søde kartofler og hak 8 sek/hastighed 5
Tilføj resten af ingredienserne, kom Varoma fadet med ingredienserne til topping (ikke koriander eller persille) på og kog 18 min/Varoma/hastighed 1
Blend 1 min/hastighed 10. Smag til med salt og peber.
Kom suppen i skåle, drys med topping og koriander eller persille og eventult kerner som vist på billedet.
Noter
Til ekstra topping kan f.eks. bruges rejer. Eller du kan dampe lidt laks i Varoma bakken mens suppen koger.