1. Kom parmesanost i røreskålen, og riv i 10 sek/hastighed 10.
Hæld indholdet op i en skål, og sæt den til side
Kom skalotteløg i røreskålen, og hak i 5 sek/hastighed 5. Benyt spatlen til at skrabe indhold ned fra røreskålens sider.
Tilsæt 20 g smør og ekstra jomfruolivenolie, og sauter i 3 min/120grader/hastighed 1.
Tilsæt risottoris, og sauter i 3 min/120grader/omvendt knive/hastighed 1 uden målebægeret.
Tilsæt tør hvidvin, og kog i 1 min/100grader/knivene omvendt/hastighed 1 uden målebægeret.
Tilsæt vand, bouillonterning, kylling i stykker og salt, og skrab bunden af røreskålen for at løsne risene. Kog i 15-16 min/100 grader/knive omvendt/hastighed 1 med kogeindsatsen på røreskålens låg i stedet for målebægeret for at undgå sprøjt.
Lad risottoen hvile i røreskålen i 1 minut, og hæld den derefter over i en serveringsskål.
Rør de sidste 20 g smør og den revne parmesanost i med spatlen, pynt med persille og server straks.