Konfektkage
En lækker smovset kage, der er super nem at lave.
BUND
- 125 gram Smør
- 140 gram Hvedemel
- 140 gram Brunfarin
- 50 gram kokos
KARAMELFYLD
- 1 dåse Kondenseret mælk
- 1 spsk. Sirup evt. ahornsirup
- 30 gram Smør
- 1 nip Salt
CHOKOLADETOPPING
- 125 gram Mørk chokolade
- 25 gram Smør
BUND
Kom mel, smør, kokos og brunfarin i skålen. Kør i 3 min. hastighed 6.
Tryk dejen ud i en form ca. 20 x 20. cm. Bag den i 15 min. ved 175° C. Tag bunden ud, og lad den køle lidt.
CHOKOLADETOPPING
Tilsæt chokolade og smør i skålen og lad det smelte ved 60° C hastighed 3. Hæld det over kagen og lad den køle helt af.
Den kan sagtens holde sig i flere dage i køleskabet. Server den kold og skåret ud i små hapsere.