Forvarm ovnen til 180°
-
Smør eller kom bagepapir i en bageform. Sæt den til side.
Placer squash i røreskålen og hak i
3-5 sek/hastighed 5.
Hæld squash i kogeindsatsen og pres så meget af væsken ud af den hakkede squash som muligt. Smid væsken ud og sæt den drænet squash til side.
Placer sukker og æg i røreskålen og bland i
20 sek/hastighed 6.
Kom yoghurt, smør og vanilje i røreskålen og bland i 10 sek/hastighed 6.
Tilføj mel, bagepulver, natron, kanel og stødt muskatnød og bland i 20 sek/hastighed 5.
Tilføj nødder og rosiner (hvis ønsket) og de hakkede squash og bland i
5-8 sek/hastighed 3.5
Hæld dejen i den forberedte kageform og bag i 50-60 minutter (180°) eller indtil kagen er gennembagt. (Brug en tandstik eller træpind til at stikke i kagen for at tjekke om kagen er færdig.
Lad kagen hvile i 10 min og tag kagen forsigtigt ud af formen og lad den køle.
Skær kagen ud i skiver og server.