Placer en skål på røreskålens låg og vej kødet. Tilsæt Worchestershire sauce , nelliker, 1 tske salt og peber. Rør sammen og sæt tilside.
Hæld løg, hvidløg og olivenolie i røreskålen hak 3 sekunder / hastighed 5. Skrap siderne ned ved hjælp af spatlen. Sauter 2 minutter / 120ºC / hastighed 1
Tilføj kød, gulerødder, selleri, pastinak og tilbered 3 minutter / 100ºC / hastighed 1, med omvendt knivrotation
Tilføj mel, tomatpure, bouillontern og vand, tilbered 30 minutter / 100ºC / hastighed røreske, med omvendt knivrotation
Tilsæt ærter, majs og champignonger og tilbered videre 20 minutter / 100ºC / hastighed røreske, med omvendt knivrotation, indtil kødet er mørt.
Anret som vist på billedet ved at komme kartoffelmosen i en sprøjtepose.