250gTomatsaucekøbt færdig eller lavet efter opskriften i Min Kogebog
50gÆblecider vinegar
50ghonning
100gBrun Farin
2spskWorchestershire sauce
60gVand
1/2tskpaprika
Sådan gør du
Kom løg og hvidløg i røreskålen og hak 3 sek/hastighed 7. Skrab siderne ned på røreskålen.
Tilsæt resten af ingredienserne og bland i 5 sek/hastighed 2. Herefter kog 20 min/100 grader/hastighed 2, med dampindsatsen placeret på røreskålens låg istedet for målebægeret.
Fjern dampindsatsen og sæt målebægeret i røreskålens låg. Blend 30 sek/hastighed 1-8, ved gradvist at øge hastigheden til hastighed 8.
Hæld saucen i en lufttæt beholder. Lad den afkøle og sæt derefter i køleskab indtil brug.
Noter
Denne Barbecue sauce kan holde op til en uge i køleskabet.