Go Back Email Link

Barbecue sauce

Ret Tilbehør
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 50 minutter
Samlet tid 1 time

Ingredienser

  • 120 g Løg
  • 1 fed Hvidløg
  • 250 g Tomatsauce købt færdig eller lavet efter opskriften i Min Kogebog
  • 50 g Æblecider vinegar
  • 50 g honning
  • 100 g Brun Farin
  • 2 spsk Worchestershire sauce
  • 60 g Vand
  • 1/2 tsk paprika

Sådan gør du

  • Kom løg og hvidløg i røreskålen og hak 3 sek/hastighed 7. Skrab siderne ned på røreskålen.
  • Tilsæt resten af ingredienserne og bland i 5 sek/hastighed 2. Herefter kog 20 min/100 grader/hastighed 2, med dampindsatsen placeret på røreskålens låg istedet for målebægeret.
  • Fjern dampindsatsen og sæt målebægeret i røreskålens låg. Blend 30 sek/hastighed 1-8, ved gradvist at øge hastigheden til hastighed 8.
  • Hæld saucen i en lufttæt beholder. Lad den afkøle og sæt derefter i køleskab indtil brug.

Noter

Denne Barbecue sauce kan holde op til en uge i køleskabet.