Skræl rødbederne og kom dem i røreskålen, kog i 24 min/hastighed røreske med omvendt kniv rotation, til de er møre. Del dem efterfølgende i kvarte.
Forvarm ovnen til 180°C og placer 12 muffin- eller aluminiums forme på en bageplade.
Kom rødbederne i røreskålen og hak i 3 sek/hastighed 5, hæld i en skål og sæt den side.
Sæt piskeindsatsen i røreskålen. Kom æg og sukker i røreskålen og pisk i 4
min/hastighed 4, eller indtil æg og sukker er lyst og luftigt.
Tilføj mel, bagepulver, kakaopulver, hakkede rødbeder og bland i 10 sek/hastighed 3. Skrab siderne ned
i røreskålen med spatlen.
Tilføj yoghurt, chokolade og vaniljepulver og bland i 5 sek/hastighed 2. Brug en ske og
fyld muffinsforme så de er 3/4 fyldte og bag dem i 15-20 minutter (180°C) eller indtil dejen er
færdig. Stik en træpind eller tandstik i kagen og hvis der ikke er dej på pinden er de færdige.
Fjern muffins fra ovnen og lad dem køle en smule i formene. Sæt dem nu på en bagerist og
lad dem køle helt ned. Server når de er afkølet eller gem dem i en lufttæt beholder i køleskabet indtil de skal serveres.