Go Back Email Link
+ servings

Fiske suppe

Ret Forret, Suppe
Antal 6

Ingredienser

  • 300 g Porrer
  • 2 stk Hvidløg, fed
  • 1 stk Rød peber
  • 200 g Fløde
  • 300 g Fisk laks, torsk eller anden fisk uden ben
  • 30 g Olivenolie
  • 30 g Smør
  • 600 g Vand
  • lidt Salt
  • lidt Peber
  • lidt Karry
  • lidt Hummer-pasta eller fiske fond
  • evt Store rejer

Sådan gør du

  • Kom halvdelen af porrer, hvidløg, chili og rød peber i rørskålen. Hak 4 sek./hast. 5
  • Tilsæt olivenolie, smør, karry, fiskefond og sauter 5 min./120 gr./hast. 1
  • Tilsæt vand, salt, peber og kog 10 min./100 gr./hast. 1
  • Læg resterende porrer i Varoma-skålen, og fisken på Varoma-bakken. Damp 10 min/Varoma/hast. 2
  • Sæt Varoma til side. Kom fløde i rørskålen og kør 1 min./hast 5-10 (øg hastigheden langsomt op fra 5 til 10)
  • Fordel fisken, porrer (evt rejer) i dybe tallerkner og hæld suppen over.
  • Serverer brød eller flutes til.