Sæt en skål på låget af røreskålen, vej kyllingen, tilsæt salt, peber, sød paprika, gurkemeje og 15 g olie og rør sammen. Læg den marinerede kylling i den nederste del af Varomaen og stil til side.
Kom gulerødder, squash og peberfrugt i røreskålen og hak 4 sek./hastighed 5. Overfør de hakkede grøntsager til Varoma-bakken og stil til side.
Kom grøntsagsfonden i røreskålen, tilsæt de resterende 5 g olie og vand. Indsæt indsatskurven og vej risene ind i den. Læg Varomaen med kylling og grøntsager på røreskålens låg og damp i 25 min/Varoma/hastighed 1. Fjern Varoma-bakken og sæt den til side. Fjern forsigtigt indsatskurven ved hjælp af spatelen, overfør risene til en anden beholder og stil til side. Tilsæt de kogte grøntsager, bland grundigt med en spatel, tilsæt den kogte kylling og stil til side et lunt sted. Hæld den resterende væske fra røreskålen efter tilberedning i en anden beholder og gem den. Vask og tør røreskålen.