Hæld sukker i en ren og tør røreskål og mal 15 sek./hastighed 10. Hæld flormelis i en anden beholder og stil til side.
Hæld 100 g flormelis og mel i røreskålen, tilsæt smør, æggeblommer, vaniljesukker og vand. Bland 30 sek./hastighed. 4 Hæld dejen ud og form en kugle, pak den ind i folie og sæt den på køl i 1 time.
Forvarm ovnen til 200°C. Beklæd en bageplade med bagepapir og stil til side.
Rul den afkølede dej ud på en meldrysset overflade til en tykkelse på 3-4 mm. Brug en æggeformet udskærer til at skære ovale småkager ud, og læg dem på den tidligere forberedte bageplade med en afstand på 2-3 cm. Skær hul i halvdelen af småkagerne (f.eks. med et glas eller låg, Ø 2 cm). Ælt de resterende dejstykker, rul dem ud og skær de næste småkager ud på samme måde.
Bag i 10-12 minutter (200°C), eller indtil kagerne begynder at blive gyldne. Stil de bagte småkager til side til afkøling i 30 minutter.
Fordel cremen på småkagerne uden hul i en tykkelse på 5 mm. Drys småkagerne med et hul med flormelis, læg dem ovenpå småkagerne med creme og tryk forsigtigt. Server æggekager som dessert.