Skip to main content

Chia knækbrød – glutenfrie

Chia knækbrød - glutenfrie

Udskriv Pin Add to Collection
Ret: Morgenmad

Ingredienser

  • 100 gr chiafrø
  • 2 dl koldt vand
  • 100 gr Sesamfrø
  • 100 gr Mandler
  • 100 gr græskarkerner
  • 150 gr Solsikkekerner
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 Æg
  • ½ tsk Salt
  • 50 gr hørfrø

Sådan gør du

  • Chiafrø vejes af og hældes i en skål sammen med 2 dl koldt vand i 10 min så det danner en "gele".
  • I mellemtiden vejes sesamfrø, solsikkekerner, græskarkerner og mandler i røreskålen og hakkes i 5 sek/hastighed 5. Forlæng tiden hvis du ønsker en en konsistens som mel med lidt grovere stykker.
  • Tilføj chiablanding, bagepulver, æg, salt og hørfrø. Alt røres sammen i 10 sek/hastighed 4/omvendt knive
  • Læg det ud på et stykke bagepapir på bradepanden, i et tyndt lag. (Brug en kagerulle til at rulle dejen ud mellen 2 stykker bagepapir) Skær det forsigtigt i passende stykker men en pizzaskærer. Bages ved 180 grader i ca. 45 eller indtil de har taget farve og er sprøde. Åben ovnen engang imellem og hold øje med dem.....

Del dette:
X