Thermomix TM6

10,199.00 DKK

Kategori: Tags: ,
Del dette:

Beskrivelse

Ud over at hakke, stege, ælte og dampe kan den nye Thermomix® TM6 endda stege ved 160° eller langtidsstege – du får samlet set 20 apparater i én maskine. Den har sous vide-funktion (vakuumtilberedning) samt fermenteringsfunktion. Uanset hvad du kan lide at spise, eller hvordan du kan lide at lave mad – Thermomix® letter ikke blot den hjemlige madlavning, men giver dig også ubegrænset madlavningsinspiration og vejledning til fremstilling af den mad, du kan lide.

Fantastisk ny teknologi

Det er primært visuelt med den større skærm, at TM6 adskiller sig fra forgængeren TM5. Den nye processor med 16 GB flashhukommelse giver næsten ubegrænsede muligheder i forhold til nye funktioner og opgraderinger af funktioner via regelmæssige softwareopdateringer. Den optimerede opvarmning sikrer præcis opvarmning med et interval på 1 grad fra 37 grader til 160 grader. Vejefunktionen er kraftigt forbedret. Vægten har nu 1 grams nøjagtighed over hele måleområdet op til 3.000 gram pr. vejning.

Integration af Cookidoo®

Med TM6 har du nu direkte adgang til Cookidoo ®. Du kan frit gennemse opskrifterne, hente inspiration, planlægge og straks påbegynde madlavningen når som helst via Thermomix-displayet. Du skal ikke længere bruge en anden enhed for at få adgang til Cookidoo®. Med et Cookidoo®-abonnement har du nu hele tiden adgang til over 40.000 lækre opskrifter direkte på Thermomix®-maskinen, og de venter blot på, at du går i gang.