English Muffins

Udskriv Opskrift
English Muffins
English Muffins bliver lækre og sprøde på begge sider, da de bages på en pande, mens de er bløde i midten.  Man kan meget let dele den i to ved, at man prikker med en gaffel rundt i kanten, hvorefter de nemt brækkes fra hinanden. Spis den som en dejlig morgenbolle, med smør og hjemmelavet marmelade eller Lemon Curd.
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ingredienser
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Placer mælk, gær, sukker, salt og smør i røreskålen. Varm i 5 min/37 grader/hastighed 2.
  2. Tilføj mel og polenta og rør i 20 sek/hastighed 3
  3. Ælt i 4 min/dejfunktion, hvis dejen er en smule klæbrig kan du tilføje lidt mere mel .
  4. Placér dejen i en let smurt skål og dæk skålen med et rent viskestykke. Lad dejen hæve i ca. 30 til 45 minutter eller indtil dobbelt størrelse.
  5. Hæld dejen ud på et let melet bord. Form til en lang rulle på cirka 1,5 cm i diameter. Drys med polenta og skær dem ud som små scones.
  6. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve i 1 time.
  7. Bag bollerne på en pande ved middel varme i ca 10-15 minutter på hver side. Hvis der er tvivl om de har fået nok, så kan de bages færdigt i ovnen ved 180 grader i 5-8 minutter.
Tips og tricks

Tip:
- Man kan sagtens lade English Muffins hæve natten over i køleskabet. Så er det dejlig nemt at bage dem på panden om morgenen.
- Bollerne kan bruges hvis du vil lave Egg Benedict eller til Egg Florentine.


Del dette:

Skriv et svar

Frederiksberg
  • Smallegade 28
Åbningstider
  • Torsdag: 10:00 - 16:00
  • Fredag: 10:00 - 16:00
  • Lørdag: 10:00 - 13:00
Hillerød
Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00
    Åbent efter aftale udover åbningstid


X