Rabarber crumble

Rabarbercrub

Udskriv Opskrift
Rabarbercrub
Rabarber crumble
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ingredienser
Ingredienser
Rabarber crumble
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
Marinade til rabarber
  1. Skyld rabarberne og skær dem i bidder. Fordel i et ildfastfad og drys et par gode skefulde sukker over samt vaniljesukker.
Crumble
  1. Tilsæt mandler til røreskålen og hak 5 sek / hastighed 7.
  2. Tilsæt havregryn, mel, smør og sukker. Mix det 12 sek / hastighed 5.
  3. Fordel nu crumblen henover rabarberne og sæt i en forvarmet ovn ved 180 gradervarmluft i 25-30 min. Kig til kagen, måske den skal have 5 min. mere. Den skal være sprød og boblende.
  4. Server rabarber crumblen lun eller kold med creme fraiche, flødeskum eller vaniljeis.
Del dette:
Frederiksberg
  • Smallegade 28
    Tlf. (23702050)
    Kun i butikkens åbningstid. 

Åbningstider
  • Tors. - Fre.: 12:00-17:00 
    Lør.: 10:00-14:00
    Lukket på helligdage. 

Hillerød
  • Frydenborgvej 27S

  • Kundeservice tlf. (30507055)

Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00. Lukket på helligdage.
    Åbent efter aftale udover åbningstid


X