Rødkål

Rødkål

Udskriv Opskrift
Rødkål
Rødkål
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Ingredienser
Ingredienser
Rødkål
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til indkøbsliste
Denne opskrift er nu i din indkøbsliste
Instruktioner
  1. Del rødkålen i store stykker og placer den i røreskålen, hak 15-20 sek/hastighed 5. Eller indtil rødkålen har den ønsket størrelse.
  2. Tilsæt smør 5 min/90 grader/hastighed 2, omvendt rotation.
  3. Tilsæt valnødder, krydderier, saftevand, sukker og eddike 25 min/80 grader/hastighed 1, omvendt rotation.
  4. Smages til med salt og peber.
  5. Lad gerne rødkålen stå et døgn i køleskabet inden den spises. Dette gør at smagen bliver mere intens.
Del dette:
Frederiksberg
  • Smallegade 28
Åbningstider
  • Tors. - Fre. kl. 10:00-16:00 
    Lør. kl. 10:00-13:00

Hillerød
Åbningstider
  • Man.-fre.: 9:00-15:00
    Åbent efter aftale udover åbningstid


X