Dag 1
Pluk bladene fri fra løvstikke- og persillestilkene og skyl dem grundigt. Slyng dem fri for vand og kom bladene i røreskålen sammen olien. Kør i 7 min/60 grader/hastighed 6.
Sigt olien i en stofble i køleskabet til dagen efter.
Dag 2
Placer modne tomater, rød peberfrugt, blegselleri, hvidløg, tørret chipotle eller anden chili, rødløg, agurk, frisk merian og oregano, piment d’espelette eller røget paprika, sellerisalt, worchestershiresauce og olivenolie i røreskålen og blend i 4 min/hastighed 10. til suppen er ensartet.
Smag til med salt, peber og limesaft (& evt. lidt vodka).
Justér evt. konsistensen med vand (hvis den skal være tyndere) eller daggammelt brød (hvis suppen skal være tykkere).
Anret suppen og dryp lidt løvstikkeolie på toppen.
Servér med godt brød og et dejligt glas vin.