Forvarm ovnen til 200ºC. Smør et fad og læg bagepapir i det (ca 30 cm * 20 cm * 5 cm). Sæt til side
Kom smør og mælk i røreskålen og varm i 2 min/80ºC/hastighed 1, om nødvendigt så varm igen i 30 sekunder/80ºC/hastighed 1. Hæld indholdet i en skål og sæt til side
Kom piskeindsatsen i røreskålen og tilsæt æg og sukker, pisk så i 3 minutter/hastighed 3,5.
Tilføj mel, vaniljesukker og bagepulver og bland i 1 minut/hastighed 2 imens du hælder det smeltede smør og mælk langsomt gennem røreskålens låg. Skrab siderne ned på røreskålen og bland igen i 20 sekunder/hastighed 2
Hæld dejen i kageformen og sæt i ovnen i 20 minutter, imens gøres røreskålen ren og kokosmassen forberedes