Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Add to Collection
Go to Collections
Udskriv
Pin
Grøntsagssuppe
Ret
Hovedret
Ingredienser
60
gram
Parmesan
delt i mindre stykker
1
Løg
2
fed
Hvidløg
20
gram
Olivenolie
600
g
Blomkål
hakket groft
100
gram
Kartoffel
skrællet og skåret i tern
700
g
Vand
2
tsk
Bouillon
gerne hjemmelavet (Min Kogebog)
Salt og Peber
efter smag
1/2
Citron
skallen herfra revet fint, derfor helst usprøjtet
Sådan gør du
Hak parmesanosten i 10 sek/hastighed 10. Sæt tilside.
Uden at rengøre skålen hakkes løg og hvidløg 6 sek/hastighed 4.
Tilsæt olie og svits i 6 min/120 grader/hastighed 1.
Tilsæt blomkål, kartofler, vand og bouillon, kog i 24 min/100 Grader /hastighed 1.
Tilsæt parmesan og blend suppen 1 min/hastighed 8.
Smag suppen til med salt og peber og tilsæt den fintrevet citronskal, bland 10 sek/hastighed 4.
Noter
Til topping kan bruges stort set alt, her er brugt lidt frisk forårsløg og en rest skinke. Prøv med bacon, croutoner, ristede nødder, krydderurter....