Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Add to Collection
Go to Collections
Udskriv
Pin
Chokolade og karamel konfekt
Ret
Snack
Ingredienser
Bund
125
g
Smør
140
g
Hvedemel
140
g
Brun Farin
50
g
kokos
Karamel fyld
1
dåse
kondenseret mælk
3
spsk
sirup
eller ahorn
30
g
Smør
Chokoladeovertræk
125
g
Mørk Chokolade
25
g
Smør
Sådan gør du
Bund
Placer smør, farin, kokos og mel i røreskålen og bland i 3 min/hastighed 6.
Tryk dejen ud i en form ca. 20 x 20 cm og bag det 15 min på 175 grader.
Tag det ud og lad det køle lidt
Karamel fyld
Kom kondenseret mælk, sirup og salt i røreskålen og varm i 15 min/105 grader/hastighed 2.
Hæld det over bunden og bag det 15 minutter på 175 grader.
Sæt kagen i køleskabet indtil den er kold.
Chokoladeovertræk
Placer chokoladen i røreskålen og smelt i ?/60 grader/hadtighed 3
Hæld den varme chokolade over kagen og sæt den på køl.
Når chokoladen har stået i køleskabet og er blevet stift, skær den ud i små stykker og server som konfekt ved juletid.
Noter
Tips:
Du kan servere kagen som dessert sammen med is.
Server kagen som sødt til kaffen.
Tak til Vibeke for opskriften.