Skip to main content

Chokolade og karamel konfekt

Chokolade og karamel konfekt

Udskriv Pin Add to Collection
Ret: Snack

Ingredienser

Bund

  • 125 g Smør
  • 140 g Hvedemel
  • 140 g Brun Farin
  • 50 g kokos

Karamel fyld

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 3 spsk sirup eller ahorn
  • 30 g Smør

Chokoladeovertræk

  • 125 g Mørk Chokolade
  • 25 g Smør

Sådan gør du

Bund

  • Placer smør, farin, kokos og mel i røreskålen og bland i 3 min/hastighed 6.
  • Tryk dejen ud i en form ca. 20 x 20 cm og bag det 15 min på 175 grader.
  • Tag det ud og lad det køle lidt

Karamel fyld

  • Kom kondenseret mælk, sirup og salt i røreskålen og varm i 15 min/105 grader/hastighed 2.
  • Hæld det over bunden og bag det 15 minutter på 175 grader.
  • Sæt kagen i køleskabet indtil den er kold.

Chokoladeovertræk

  • Placer chokoladen i røreskålen og smelt i ?/60 grader/hadtighed 3
  • Hæld den varme chokolade over kagen og sæt den på køl.
  • Når chokoladen har stået i køleskabet og er blevet stift, skær den ud i små stykker og server som konfekt ved juletid.

Noter

Tips:
Du kan servere kagen som dessert sammen med is.
Server kagen som sødt til kaffen.
 
 
Tak til Vibeke for opskriften.
Del dette:
X